Prof. Abdullah Kahraman’ı Has Oda’ya Konuk Ettik.

Gölcük’te düzenlediğimiz Has Oda Hasbihalleri Programı’nın bu ayki konuğu Kocaeli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Kahraman oldu.
Gölcük Gençlik Merkezi Has Odasında aylık olarak düzenlenen “Has Oda Hasbihalleri” programının beşincisini gerçekleştirdik. Prof. Dr. Abdullah Kahraman katılımcılara “Kur’an ve Sünnet Bütünlüğü” konusunda hitap etti.
Konuşmanın ardından dinleyicilerle karşılıklı soru-cevap faslı gerçekleşti ve Prof. Dr. Abdullah Kahraman’a hediye takdimi ile program sona erdi.
Lider Gençlik Gölcük Temsilcisimiz İsmail Çalgan “Bir kültür hizmeti olarak gerçekleştirdiğimiz Has Oda Hasbihallerimizde değerli hocamızı ağırlamaktan mutluluk duyduk. Kendisine ve katılımcı misafirlerimize çok teşekkür ediyoruz.” dedi.
[images cols=”five”]
[image link=”5336″ image=”5336″]
[image link=”5337″ image=”5337″]
[image link=”5338″ image=”5338″]
[/images]